Verzenden & Retourneren

Bezorging via Post.NL

Verzending binnen NL:                                                                               

  • Standaard via PostNL.

Tot €50 =        €7.25

Boven €50 =   Gratis verzenden binnen NL

Verzending naar België en Duitsland:

12,95


U kunt op dit moment op meerdere veilige manieren betalen binnen de webshop 
via onze betaalprovide: Mollie:

  • Ideal 
  • Creditcard 
  • Paypal
  • Buiten de webshop om via een bankoverschrijving/internetbankieren
    ( uw eigen veilige en vertrouwde bankomgeving / internetbankieren )

Uitgebreide info treft u aan elders op onze site. Zie Betalingen.


Retourneren en defecten:

Voor het retour - herroepingsformulier klik op onderstaande link.

Retourformulier: Downloaden

Als klant in de webshop van Top Leisure Products heeft u het recht om uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. Spelregel is dan wel:

  • Wij hebben de kosten van verzending voor ONZE rekening genomen, de kosten van terugzending zijn voor UW rekening.
  • De producten dienen uiteraard in dezelfde staat zijn, zoals u ze van ons ontvangen heeft. ( zodat wij de producten weer aan een andere klant kunnen verkopen ) Indien mogelijk in de originele verpakking en binnen 14 dagen aan ons te meldden via een retour-herroepings- formulier en uiterlijk na 14 dagen in ons bezit. ( volgens de vernieuwde Europese regel van 13 juni 2014 )
  • Wij vinden het wel erg fijn, om van u te horen wat de reden is, waarom u de producten terug wilt doen. Wij kunnen naar nieuwe klanten toe daar ons en hun voordeel mee doen, en misschien dat we u kunnen adviseren voor een ander product die meer aan uw wensen voldoet.

Officiële tekst:
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 14 dagen contact op te nemen met Top Leisure Products. U kunt uiteraard met ons  telefonisch overleggen en horen welke oplossingen er zijn. Dat kan ook via het online ticketsysteem op onze website of door een brief of mail te schrijven naar:

Top Leisure Products Klantenservice
Loswal 8a
9206 AH Drachten
Nederland


Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht dient u een kopie van de factuur mee te sturen en heel graag de reden van de retourzending te vermelden. ( niet verplicht )