Betalingsmogelijkheden

Wij bieden ruime betalingsmogelijkheden aan:

Aan het eind van het bestelproces komt u automatisch bij onze betaalprovider: Mollie. Hier kunt u uit veel mogelijkheden kiezen:
  • Ideal (via uw eigen vertrouwde internetbankieren omgeving)
  • Bancontact     
  • Krediet-/Debetkaart: (Mastercard, Visa, Amex, Cartes Bancaires)
  • Giro Pay
  • Klarna
  • SEPA
  • VVV Cadeaukaart
  • Bankoverschrijving (U mag er ook voor kiezen het geld zelf via internetbankieren of via bank/giro overschrijving over te boeken. Vermeld in dat geval het factuur of ordernummer bij uw betaling zodat wij deze makkelijk kunnen terugvinden. U kunt uw bestelling dan wel later ontvangen dan u van ons gewent bent omdat wij de bijschrijving handmatig moeten verwerken.)

Naast Mollie bieden wij ook de mogelijkheid te betalen met PayPal.


Bestellingen vanuit het buitenland
.
Voor bestellingen van buiten Nederland gelden dezelfde betalingsmogelijkheden als eerder genoemd. Wat de verzendkosten betreft gelden voor buitenlandse bestellingen andere tarieven, afhankelijk van de bestemming waar uw bestelling heen moet en kan ook het gewicht van invloed zijn. Over het algemeen worden verzendkosten automatisch berekend op basis van de bestemming en het totaalgewicht van uw bestelling. Mocht uw land niet tussen de mogelijkheden staan, neem dan vooral contact met ons op voor de mogelijkheden. Bel ons of stuur een e-mail naar info@topleisureproducts.nl.

Contant betalen.
Uw bestelling ophalen in Drachten en contant betalen is mogelijk. U ontvangt dan een e-mail dat uw bestelling klaar ligt voor afhalen als deze is verzameld. Omdat wij niet een reguliere "winkel" zijn en er daardoor niet altijd iemand aanwezig is maken we graag een afspraak met u wanneer u langs kan komen. Bel of stuur ons een e-mail met een dag en tijd wanneer u wilt langskomen zodat we u kunnen ontvangen.

Aanvullende informatie:
  • Alle vermelde prijzen in de webshop zijn inclusief BTW.
  • Zakelijke bestellingen of grote aantallen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 
Bankgegevens:

Bank: Rabobank Drachten
Plaats: Drachten/Ureterp
t.n.v. Paradigmus B.V. | H.O.D.N. Top Leisure Products
Rekeningnummer: NL 41 RABO 0351762930

Over onze betaalprovider, Mollie:

Bij Mollie nemen ze veiligheid heel ernstig. Door strenge beveiligingscontroles, veilige opslag van data, screening van medewerkers en naleving van alle regelgeving kunnen ze de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van hun betalingsplatform garanderen.

Ultieme gegevensbescherming

Alle data die wordt verwerkt bij Mollie - zowel van jou als van je klanten - wordt opgeslagen op Nederlandse servers. De servers van Mollie staan bovendien in extreem goed beveiligde datacenters, die onder toezicht staan van een gespecialiseerde NOC-team.

Onder toezicht van centrale bank

Mollie voldoet volledig aan de richtlijnen van de Europese Bankautoriteit voor de beveiliging van internetbetalingen en staat permanent onder toezicht van de Nederlandse Centrale Bank. Mollie staat vermeld in het register van betaalinstellingen van de Nederlandse Centrale Bank.

Financieel solide

Mollie is een winstgevend, zichzelf financierend bedrijf. Sinds de oprichting in 2004 was Mollie een van de eersten die succesvol en veilig betalingen verwerkten. Mollie voldoet aan de minimale solvabiliteitsvereisten en overtreft die zelfs met 300%.

Drie verdedigingslinies

Mollie zorgt ervoor dat de interne processen worden onderzocht en gecontroleerd door middel van een 'Three Lines of Defence'-model. Dit betekent dat ze onafhankelijke Compliance en Audit Officers inzetten die de veiligheid en efficiëntie van hun interne structuren waarborgen.

Raad van toezicht

Mollie zet zich in voor duurzame groei. Ze hebben een onafhankelijke raad van toezicht met ervaren ondernemers en financiële specialisten om dit te waarborgen.

ISAE3402-certificering

Het ISAE3402-rapport is opgemaakt door een externe partij (in dit geval door Deloitte) en biedt zekerheid over het betalingsproces en IT-controles voor alle IT-applicaties die dit proces ondersteunen.

Streng beveiligde kaartgegevens

Mollie is volledig PCI-DSS niveau 1 gecertificeerd, wat het niveau van beveiliging aantoont dat ze bieden aan zowel verkopers als consumenten.