Onbreekbare glazen van kunststof - Top Leisure Products

Terug

Kunststof onbreekbare glazen

Wij hebben hoogwaardige onbreekbare glazen en kunststof glazen, gemaakt van polycarbonaat. Ze zijn veilig in gebruik en daarmee ideaal voor feestjes en op de camping. Kies de onbreekbare glazen die jij nodig hebt en bestel eenvoudig!

Filters

Kunststof onbreekbare glazen

Onbreekbare glazen van kunststof: duurzame keuze

STRAHL ( NZ ) kunststof onbreekbare glazen zijn gemaakt van een zeer hoge kwaliteit polycarbonaat. Dit is ijzersterk materiaal, geschikt voor een lange levensduur. De glazen zijn in talrijke soorten en maten verkrijgbaar. Tap een biertje in onze onbreekbare bierglazen, drink een goed glas wijn uit kunststof wijnglazen of bekijk onze kunststof waterglazen. Daar kun je natuurlijk nog onbreekbaar servies aan toevoegen. Dit zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor glazen van polycarbonaat:

  • Onbreekbaar, dus veilig
  • Duurzaam en milieubewust
  • Geschikt voor de vaatwasser
  • Oogt als glas

Voor het laatste punt is voor veel mensen belangrijk. Ze zoeken een alternatief voor glas, maar zien dat plastic al snel wat goedkoop oogt. Onze onbreekbare glazen bieden uitkomst, omdat het verschil met glas nauwelijks te zien is.

Kunststof glazen: een duurzame keuze

Zeker in deze tijd speelt duurzaamheid een belangrijke rol in de maatschappij. Bij dat thema sluiten onze onbreekbare kunststof glazen van polycarbonaat uitstekend aan. Het is niet bepaald goed voor het milieu om plastic glazen te gebruiken, die je na eenmalig gebruik in de afvalbak gooit. Dat levert een gigantische berg afval op! Onze glazen van kunststof zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee.

Niet voor niets hebben we ook onbreekbare plastic shotglaasjes, die ideaal zijn voor de horeca. Eindelijk kun je lange tijd vooruit met dezelfde glaasjes!

Veilig gebruik van polycarbonaat glazen

Glas heeft een groot nadeel: het spat in scherven uiteen. En dat kan best wel gevaarlijke situaties opleveren. Bedenk maar eens hoeveel ellende rondslingerende scherven op de camping kunnen veroorzaken. Zowel thuis als in de horeca wordt daarom steeds vaker gekozen voor onbreekbare polycarbonaat glazen. Dit type kunststof is enerzijds ijzersterk, anderzijds ziet het er gewoon uit als glas. De luxe uitstraling maakt het daarom zelfs geschikt voor de meer exclusieve feestjes, maar ook op de camping is het erg handig.

Eigenlijk zijn deze glazen ook nog eens erg bruikbaar binnen gezinnen. Zeker bij kleine kinderen is het verstandig om glas uit de buurt te houden.

Een onbreekbaar glas van de topmerken Strahl (Nieuw-Zeeland) en Palm Products (Australië)

Wij verkopen hoge kwaliteit onbreekbare glazen van polycarbonaat kunststof (Strahl) Kies je bijvoorbeeld voor  Palm Products (Marc Newson) glazen met antislip bodem, dan kies je voor lichtgewicht, antislip bodem en Tritan als materiaal.  Deze glazen blijven dus ook nog eens beter staan! We hebben ook het wereldwijde luxemerk Strahl in het assortiment. Deze kunststof glazen zijn hand finished en gemaakt van een zeer hoge kwaliteit Polycarbonaat. Heb je vragen over onze glazen? Schroom niet om contact op te nemen.

Bestel kunststof onbreekbare glazen online

Thuis, op de camping, in de horeca of waar dan ook. Kiezen voor polycarbonaat glazen is slim. Het is veiliger dan glas en duurzamer dan plastic. En het ziet er gewoon uit als glas, dus je merkt nauwelijks een verschil. Kies dus de juiste soorten glazen op deze pagina, er is keuze genoeg. Profiteer van scherpe prijzen snelle levering, koop nu hier onbreekbare kunststof glazen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »