Verzenden & retourneren

Bezorging via DHL For You of via Post.NL

  • Verzending binnen NL:                                                                                                   
  • standaard via DHL for You. Tot € 30.- = € 4.95.  Boven € 30.- = Gratis verzenden binnen NL
  • of u kiest voor :
  • Post.NL : tot € 50.- = de bijdrage dan € 5.95. Boven € 50.- = Gratis verzenden binnen NL
  • Verzending naar België en Duitsland:
  • Bijdrage tot 500 gram = € 6.95 ( in plaats van het standaard Post.NL tartief € 13.00 )
  • Bijdrage boven 500 gram = € 4.95 ( in plaats van het standaard Post.NL tarief € 19.50 > € 34.00 )


Betaalmethode

U kunt op dit moment op meerdere veilige manieren betalen binnen de webshop:
via onze betaalprovide: Multisafepay: b.v. Ideal of Creditcard of Paypal
of
buiten de webshop om via een bankoverschrijving/internetbankieren
( uw eigen veilige en vetrouwde bankomgeving / internetbankieren )
of
kontant aan de bezorger ( onder Rembours ).

Uitgebreide info treft u aan elders op onze site. Zie Betalingen.

Retourneren en defecten

Retour - Herroepingsformulier elders op de homepage ( onderaan te vinden )

Als klant in de webshop van Top Leisure Products heeft u het recht om uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. Spelregel is dan wel:

  • Wij hebben de kosten van verzending voor ONZE rekening genomen, de kosten van terugzending zijn voor UW rekening.
  • De produkten dienen uiteraard in dezelfde staat zijn, zoals u ze van ons ontvangen heeft. ( zodat wij de produkten weer aan een andere klant kunnen verkopen ) Indien mogelijk in de originele verpakking en binnen 14 dagen aan ons te meldden via een reour-herroepings fromulier en uiterlijk na 14 dagen in ons bezit. ( volgens de vernieuwde Europese regel van 13 juni 2014 )
  • Wij vinden het wel erg fijn, om van u te horen wat de reden is, waarom u de produkten terug wilt doen. Wij kunnen naar nieuwe klanten toe daar ons en hun voordeel mee doen, en misschien dat we u kunnen adviseren voor een ander produkt die meer aan uw wensen voldoet.

Officiele tekst:
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 14 dagen contact op te nemen met Top Leisure Products. U kunt uiteraard met ons  telefonisch overleggen en horen welke oplossingen er zijn. Dat kan ook via het online ticketsysteem op onze website of door een brief of mail te schrijven naar:

Top Leisure Products Klantenservice
De Hemmen 4A
9206 AG Drachten
Nederland


Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht dient u een kopie van de factuur mee te sturen en heel graag de reden van de retourzending te vermelden. ( niet verplicht )

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »