Onderhoudstips voor de Dopper Waterfles - Top Leisure Products

Terug

Weer naar school? 33% KORTING op unieke RVS Waterflessen ( zolang de voorraad strekt )

Onderhoudstips voor de Dopper Waterfles

Dopper ontvangt nog weleens foto’s van beschimmelde Doppers of klachten dat de fles ruikt naar de zolder van oma. Om te voorkomen dat jouw Dopper zo’n speeltuin wordt voor micro-organismen, hier een minicursus Dopper schoonmaken. Mocht het woord ‘schoonmaken’’ of afwasborstel’’ niet in jouw woordenboek voorkomen: laat je moeder – of geëmancipeerde vader – meelezen.

TER VOORKOMING

Allereerst: Dopper is een duurzame waterfles gemaakt om het drinken van kraanwater te promoten. Drink jij frisdrank, vruchtensap en wijn als water? Doe dit dan niet uit je Dopper, want andere dranken dan water kunnen ‘m blijvend aantasten. De Dopper kan in de vaatwasser (tot 65 graden), het is tenslotte een product van deze eeuw. Plaats alle onderdelen los in de machine maar niet te dicht bij die pan met ontbindende pastasaus of andere serviezen die niet goed zijn afgespoeld, want dan kan de Dopper verkleuren. Was jij nog af met de hand? Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen, hierdoor kan er een chemisch smaakje in jouw drinkfles achterblijven, ieehhl. Droog je Dopper goed af na het wassen en bewaar ‘m altijd zonder cup en cap op de bottle (en het liefst buiten de kast) want bacteriën zijn dol op afgesloten ruimtes, maar jij bent waarschijnlijk niet dol op bacteriën. 

TER BESTRIJDING

Wil je toch met grof geweld geur- en smaakresten in je Dopper te lijf gaan? Laat ‘m even weken in een lauwwarm badje met (baking)soda en spoel ‘m na met (natuur)azijn. Kook de Dopper nóóituit. Bij temperaturen boven de 65 graden kan ‘ie gaan vervormen of nog erger: lekken.  

Mochten bovenstaande schoonmaaktips geen soelaas bieden, neem contact op met Dopper. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Top Leisure Products 9.5 / 10 - 2000 Reviews @ Feedback company
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »