Algemene Verordering Gegevensbescherming ( AVG / GDPR )

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend onder de GDPR (General Data Protection Regulation). Deze is al op 25 mei 2016 in werking getreden en zal vanaf 25 mei 2018 van toepassing zijn voor iedereen die persoonsgegevens verwerkt in de EU.

Privacyverklaring Top Leisure Products opgesteld in samenwerking met Charlotte’s Law - Jurist

Juni 2018

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan zeker contact met ons op.

  1. Over ons

Top Leisure Products

KvK: 01115245

Contactpersoon: Eddie Reinders

E-mailadres: info@topleisureproducts.nl

Telefoonnummer: 0512-522334

 

  1. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens verwerken we

  1. Naam
  2. Adres, postcode en woonplaats
  3. Afleveradres (optioneel)
  4. E-mailadres
  5. Telefoonnummer

Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens, zoals b.v. geboorte data.

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen of in openbare registers, zoals het handelsregister van de KvK of andere open bronnen verkregen.

  1. Doeleinden

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven

Webshop

Koop je iets in onze webshop, dan slaan we gegevens op om de betaling mogelijk te maken en om de producten naar je te kunnen versturen. Vanwege onze administratieplicht bewaren we deze gegevens 8 jaar. Bovendien bewaren we de gegevens van de bestelling ook om vragen over de bestelling of de conformiteit van producten te kunnen beantwoorden en te kunnen controleren of je de kopende partij bent geweest. Verder verwerken we natuurlijk je naam en e-mailadres ook om contact met je te kunnen hebben, bijvoorbeeld over je bestelling of wanneer je vragen hebt. Dit maakt het voor jou bovendien makkelijker om opnieuw een bestelling bij ons te plaatsen.

Als je iets in de webshop hebt gekocht, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die overeenkomst, zoals het kunnen verzenden van de producten en het maken van een factuur. Betalingen gedaan via Multisafepay ( onze betaal provider ) daarvan zien wij niet jouw banknummer. Mochten wij bij bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren offertes, facturen en betaalgegevens 8 jaar.

Koop buiten de webshop

Soms staan we op beurzen en events en kun je daar ook onze prachtige producten kopen. We hebben dan je e-mailadres nodig om de factuur naar je te kunnen versturen en we ontvangen uiteraard je betalingsgegevens. De factuur en betalingsgegevens bewaren we 8 jaar.

Nieuwsbrief   (op dit moment niet van toepassing = is in ontwerp )

We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

Vragen en overig contact

Wanneer jij ons een vraag stuurt of informatie bij ons opvraagt, bijvoorbeeld via ons contactformulier, zullen wij daarvoor contact met je opnemen. Daarom verwerken wij je naam en e-mailadres, zodat wij je van een antwoord en/of informatie kunnen voorzien. Hierbij hebben wij een gerechtvaardigd belang. Omdat wij graag nog een tijdje zou willen terugzien met wie wij contact gehad hebben, bewaren wij deze gegevens tot 8 jaar na ons laatste contactmoment.

  1. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze webshop
  • Boekhoudsoftware en onze boekhouder
  • Marketingdiensten
  • Reviewdiensten
  • Betaaldiensten
  • Bezorgdiensten

Doorgifte derde landen

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen.

  1. Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@topleisureproducts.nl.

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

  1. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

  1. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Facebook: ( https://www.facebook.com/privacy/explanation )

  • Twitter: [https://twitter.com/privacy]

Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google DoubleClick, Twitter en Facebook. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Deze cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

  • Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/].
  • Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier: [https://www.facebook.com/policies/cookies/].
  • Meer informatie over de cookies van Twitter vind je hier: [https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies],

YouTube

We embedden YouTube video’s op de website. YouTube (Google) plaatst dan ook cookies om te zien welke video’s je al bekeken hebt. Google plaatst in dat geval ook cookies die ervoor zorgen dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: [https://policies.google.com/technologies/ads]. Deze cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Feedbackcompany.com

Wij maken gebruik van de diensten van Feedbackcompany.com. Hiervoor wordt door Feedbackcompany een cookie geplaatst. Deze cookie wordt alleen bewaard gedurende de periode dat jij op onze website zit (jouw sessie) en wordt na de sessie verwijderd.

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Links

Op onze website zal je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

  1. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Mocht er voor jou,  om wat voor reden dan ook, iets niet duidelijk zijn, dan altijd even kontakt met ons opnemen. Jannie en ik ( Eddie ) nemen privacy erg serieus !!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »