Wie zijn wij? » Top Leisure Products « - Top Leisure Products

Terug

Wie zijn wij

Na een werkzaam leven in diverse verkoopfuncties en eigen ondernemingen besloten Janny en Eddie Reinders in 2006 hun eigen webshop te starten. Top Leisure Products werd een feit. De eerste jaren waren nog niet erg succesvol maar na verloop van tijd kwam door hard werken en een grote mate van doorzettingsvermogen de omzet op gang en werd het assortiment gestaag uitgebreid.

Dit jaar ( 2020 ) worden Janny en Eddy beide 71 jaar en vonden het tijd worden om het wat rustiger aan te gaan doen. Vandaar dat zij de zomer van 2019 zijn gaan nadenken over de verkoop van het bedrijf. Janny en Eddie raakten in gesprek met Hielke Penninga die voor zijn eigen bedrijf in persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding al geruime tijd op zoek was naar de mogelijkheden van online verkoop. Hielke raakte enthousiast en betrok zijn zwager en vriend Ed Klijnman in zijn plannen. Eind 2019 besloten Hielke en Ed, na diverse goede gesprekken, om Top Leisure Products van Janny en Eddie over te nemen.

Hielke en Ed zijn met ingang van half maart 2020 met dezelfde energie en enthousiasme de trotse eigenaren van Top Leisure Products.

 

Bûtendoor VOF Handelend onder de naam: Top Leisure Products
De Hemmen 4A
9206 AG Drachten

Hielke Penninga - 06-50691082
Ed Klijnman - 06-45169986
 
Algemeen telefoonnummer:  0512-745149
 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »