Terug

Onbreekbare Plastic Wijnglazen

Deze onbreekbare plastic wijnglazen zorgen ervoor dat je geniet van een goede wijn. De plastic onbreekbare wijnglazen van Strahl geven de ervaring van echt glas, maar zijn eigenlijk gemaakt van kunststof.

Filters

Onbreekbare Plastic Wijnglazen

Doordat deze onbreekbare plastic wijnglazen zijn gemaakt van polycarbonaat, zijn ze niet kapot te krijgen. De kunststof wijnglazen zijn geschikt voor zowel witte als rode wijn en worden dan ook in verschillende formaten aangeboden. Ze zijn niet alleen mooi gevormd, maar ook glashelder, licht in gewicht en handig & hygiënisch in gebruik.

Werkelijk overal is aan gedacht, want de glazen zijn zelfs voorzien van een antislip bodem! Geeft u binnenkort een feestje? Trekt u erop uit met de camper? Of bent u op zoek naar onbreekbare wijnglazen voor in de horeca? Dan mogen deze plastic wijnglazen zeker niet ontbreken! De plastic champagneglazen kenmerken zich door de hoge, slanke en elegante vormgeving. Hierdoor komt de smaak van wijn uitstekend tot zijn recht.

Vanaf nu zegt u gedag tegen weggooiplastic, glasscherven en ongelukken!

Waarom u beter kunt kiezen voor onbreekbare plastic wijnglazen

De onbreekbare plastic wijnglazen zijn gemaakt van polycarbonaat. Hierdoor zijn ze vrijwel niet te onderscheiden van echt glas en blijven ze zeer lang mooi. De glazen hebben een speciale nabewerking gehad, welke per glas, maar liefst 48 uur duurde.

Bij andere plastic bekers ontstaan er vaak na verloop van tijd scheuren in het materiaal. Dankzij de nabewerking van Strahl kan dit niet gebeuren en kunnen de wijnglazen zelfs in de vaatwasser!

De plastic wijnglazen zijn recyclebaar en zeer milieuvriendelijk. Het is belangrijk om samen toe te werken naar een betere toekomst en het gebruik van wegwerpplastic draagt hier natuurlijk niet aan bij.

In tegenstelling tot het wegwerpservies van de Action of de Sligro wat u na één keer gebruiken weg gooit, zijn deze plastic glazen erg duurzaam.

De prijzen liggen hierom gemiddeld ook iets hoger dan de prijzen van andere plastic bekers. Wel is dit zeker terug te zien in de kwaliteit.

  • Volledig onbreekbaar
  • Geschikt voor de vaatwasser
  • Milieuvriendelijk
  • Niet te onderscheiden van echt glas

Zo geniet u met Onbreekbare plastic Wijnglazen altijd van een goed glas wijn!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »