Plastic shotglaasjes van onbreekbaar materiaal

Sorteer op:

per 4 en 6 stuks extra voordelig !! Model 532503 50 ml. Borrelglas van Strahl 74 ml - Chique en Onbreekbaar - Amuse glas Strahl - Dessert glas Strahl - Shot Glass
€4,25
v.a. 4 stuks of 6 stuks extra voordelig Beste Alternatief voor glas. Model 53170-3 Borrelglas 50 ml Chique Onbreekbaar Amuse glas Strahl Dessert glas Strahl - Shot Glass
€3,95
Strahl het beste Alternatief voor glas. Model 531253 35.5 ml. Borrelglas van Strahl 35.5 ml - Chique en Onbreekbaar - Amuse glas Strahl - Dessert glas Strahl - Shot Glass
€3,75

Bent u opzoek naar plastic shotglaasjes? Dan bieden de luxe plastic borrelglaasjes van Strahl een goede uitkomst! De shotglaasjes zijn niet echt van plastic, maar van polycarbonaat.

Dit materiaal zorgt ervoor dat de glaasjes onbreekbaar zijn! De glazen zijn ideaal voor al uw feesten en partijen. U kunt ze gebruiken voor een lekkere likeur zoals Jägermeister, maar ze kunnen natuurlijk ook als amuseglaasjes worden gebruikt.

Echt glas is natuurlijk heel mooi, maar ook erg breekbaar. U hoeft op een feestje maar per ongeluk een glas aan te stoten en het ligt in duizend stukjes. Dit hoeft niet langer met de plastic shotglaasjes van Strahl!

Het onbreekbare van plastic en het uiterlijk van glas!

 
De plastic shotglaasjes zien er niet uit alsof ze van plastic zijn gemaakt en zijn volledig onbreekbaar. Dankzij de speciale nabewerking blijven de glazen heel lang mooi en lijken de kunststof borrelglaasjes net van echt glas!

Meestal kunnen dit soort glazen niet in de vaatwasser, maar bij deze is dat geen enkel probleem! Vanaf nu hoeft u nooit meer kapotte glazen weg te gooien of gebruik te maken van wegwerp plastic.

De plastic shotglaasjes van de Sligro en Makro maken tegenwoordig plaats voor deze luxe variant van Strahl! De impact van wegwerp plastic op het milieu is zeer groot en hier kunnen wij enkel met z’n allen een verandering in brengen.

Dit begint bij de kleine dingen zoals het niet meer aanschaffen van wegwerp plastic! De prijzen van de plastic borrelglazen liggen iets hoger dan die van normale plastic bekers, maar dit ziet u dan ook terug in de kwaliteit:

  • 100% onbreekbaar materiaal!
  • Heeft het uiterlijk van echt glas
  • Kan in de vaatwasser!
  • Blijven erg lang mooi
  • Goed voor het milieu!

Wij bieden een ruim assortiment onbreekbare glazen aan om uw collectie helemaal compleet te maken! Bent u bijvoorbeeld niet zo dol op een sterke borrel en drinkt u liever een koud glas Chardonnay? Dan zijn onze plastic wijnglazen wellicht ook iets voor u!

Of geeft u binnenkort een feestje? Daar mag een glaasje champagne natuurlijk niet aan ontbreken. Ook hier is aan gedacht! Bekijk gerust eens ons assortiment onbreekbare plastic champagneglazen voor al uw feesten en partijen. Heeft u verder nog vragen? Dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag op 0512-522334 of via de mail: [email protected] 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »