Plastic Wijnglazen, Luxe en Onbreekbaar

Sorteer op:

71005 Aktievoordeel bij 4 st. € 4.25 p.stuk. Uniek stapelbaar klein Wijnglas, uit de serie van CapellaStack Strahl. Strahl Het beste alternatief voor glas.
€5,25
Aktie voordeel bij 4 st. € 7.45 p.st. Strahl model 40680 Zeer stijlvol, chique en onbreekbaar polycarbonaat. Bijna niet van echt glas en/of kristal te onderscheiden.
€9,95
Aktie voordeel € 8.75 v.a. 4 stuks per stuk ) 40750 Strahl onbreekbaar - hoge kwaliteit kunststof ( polycarbonaat ) model: Osteria 0.24 ltr. Wijnglas Waterglas Sapglas.
€10,95
Aktie voordeel bij 4 st. € 8.95 p.st. Strahl model 40670 Zeer stijlvol, chique en onbreekbaar polycarbonaat. Bijna niet van echt glas en/of kristal te onderscheiden.
€10,95
Aktie voordeel € 9.50 v.a. 4 stuks per stuk ) 40840 Strahl onbreekbaar - hoge kwaliteit kunststof ( polycarbonaat ) model: Osteria 0.39 ltr. Wijnglas Waterglas Sapglas.
€11,95
Aktie voordeel bij 4 st. € 9.50 p.st. Strahl model 40670 Zeer stijlvol, chique en onbreekbaar polycarbonaat. Bijna niet van echt glas en/of kristal te onderscheiden.
€11,50
unieke Aktie
Aktie-set 2x0.39 l. + 2x0.24 l. Mooiste onbreekbare wijnglazen van Strahl. 2 x Rood + 2 x Wit - Classic Design+ Strahl
€41,80 €34,90

Bij een goede wijn hoort natuurlijk ook een mooi luxe glas. De plastic wijnglazen van Strahl geven de ervaring van echt glas, maar zijn eigenlijk gemaakt van kunststof.

Doordat de glazen van polycarbonaat zijn gemaakt zijn ze onbreekbaar. De kunststof wijnglazen zijn geschikt voor zowel witte als rode wijn en worden dan ook in verschillende formaten aangeboden.

Werkelijk overal is aan gedacht, want de glazen zijn zelfs voorzien van een antislip bodem! Geeft u binnenkort een feestje? Of trekt u erop uit met de camper? Dan mogen deze plastic wijnglazen zeker niet uit uw assortiment ontbreken!

Vanaf nu zegt u gedag tegen weggooiplastic, glasscherven en ongelukken!

Waarom u beter kunt kiezen voor onbreekbare wijnglazen

De onbreekbare wijnglazen zijn gemaakt van polycarbonaat. Hierdoor zijn ze vrijwel niet te onderscheiden van echt glas en blijven ze zeer lang mooi. De glazen hebben een speciale nabewerking gehad, welke per glas, maar liefst 48 uur duurde.

Bij andere plastic bekers ontstaan er vaak na verloop van tijd scheuren in het materiaal. Dankzij de nabewerking van Strahl kan dit niet gebeuren en kunnen de wijnglazen zelfs in de vaatwasser!

De plastic wijnglazen zijn recyclebaar en zeer milieuvriendelijk. Het is belangrijk om samen toe te werken naar een betere toekomst en het gebruik van wegwerpplastic draagt hier natuurlijk niet aan bij.

In tegenstelling tot het wegwerpservies van de Action of de Sligro wat u na één keer gebruiken weg gooit, zijn deze plastic glazen erg duurzaam.

De prijzen liggen hierom gemiddeld ook iets hoger dan de prijzen van andere plastic bekers. Wel is dit zeker terug te zien in de kwaliteit.

  • Volledig onbreekbaar

  • Geschikt voor de vaatwasser

  • Milieuvriendelijk

  • Niet te onderscheiden van echt glas

Bent u niet zo’n wijndrinker en drinkt u liever een lekkere kruidenlikeur of een ijskoud biertje? Ook hier hebben wij aan gedacht!

Uw gasten moeten natuurlijk wel allemaal uit soortgelijke glazen kunnen drinken. Daarnaast is het natuurlijk wel zo handig dat niet alleen de wijnglazen onbreekbaar zijn, maar de plastic shotglaasjes en plastic bierglazen ook.

Bekijk gerust ons gehele assortiment om uw set onbreekbaar plastic compleet te maken!

Top Leisure products: Uw aanbieder in luxe onbreekbaar plastic van hoogwaardige kwaliteit!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »