Plastic champagneglazen: 100% onbreekbaar

Sorteer op:

unieke Aktie
Aktie voordeel bij 4 st. € 8.95 p.st. Strahl model 40250 Zeer stijlvol, chique en onbreekbaar polycarbonaat. Bijna niet van echt glas en/of kristal te onderscheiden.
€43,80 €35,80
Aktie voordeel bij 6 st. € 7.95 p.st. Strahl model 20300 Zeer stijlvol, chique en onbreekbaar polycarbonaat. Bijna niet van echt glas en/of kristal te onderscheiden.
€9,95

Valt er bij u ook wel eens een glas kapot? En komt u hierdoor weer net een paar glazen te kort? U wilt natuurlijk dat al uw gasten uit dezelfde glazen drinken.

Onze plastic champagneglazen bieden wellicht een goede uitkomst! De kunststof champagneglazen bieden een aantal grote voordelen ten opzichte van normaal glas:

  • De glazen zijn onbreekbaar!
  • Licht in gewicht
  • Vaatwasser bestendig
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Antislip bodem

Champagne wordt vaak op speciale momenten gedronken, zoals bij de jaarwisseling of een verjaardag. Hier mogen mooie luxe plastic champagneglazen niet aan ontbreken.

De glazen die wij aanbieden zijn gemaakt van polycarbonaat, dit is onbreekbaar kunststof. De glazen hebben het uiterlijk van een echte glazen champange Flute, maar zijn in werkelijkheid gewoon van plastic!

Goed voor het milieu


De plastic champagneglazen zijn naast het feit dat ze mooi en praktisch zijn, ook nog goed voor het milieu. Dankzij de speciale 48 uur durende nabewerking die ieder Strahl glas krijgt; zijn de glazen geschikt voor de vaatwasser en blijven ze zeer lang mooi.

Dit is bijzonder aangezien 99% van dit soort glaswerk vaak niet in de vaatwasser mag. Het is dus niet de bedoeling om de glazen na gebruik weg te gooien zoals met normaal wegwerpplastic.

U kunt jaren doen met deze luxe plastic champagneglazen, zonder dat ze er gebruikt uit gaan zien!

Top Leisure Products – Ruim assortiment in plastic champagneglazen


Deze klassieke plastic champagneglazen zijn bijna niet te onderscheiden van de kristallen glazen die u normaal koopt bij de Bijenkorf of Xenos.

Naast champagneglazen beschikken wij over een ruim assortiment onbreekbare glazen en borden. Drinkt u naast champagne ook regelmatig een koud biertje?

Dan is het fijn om je pilsje uit een plastic bierglas te drinken die hier speciaal voor ontworpen is! Daarnaast is er natuurlijk ook aan de wijndrinkers gedacht.

Drinkt u graag een ijskoude witte wijn of een volle Merlot op kamertempratuur? Bij ons vindt u plastic wijnglazen in verschillende formaten.

Bekijk gerust ons gehele assortiment milieuvriendelijke plastic glazen. U hoeft vanaf nu nooit meer de scherven van een kapot glas op te ruimen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »