Wat kan ik allemaal gebruiken op de camping? - Welke lampen gebruik je buiten? - Top Leisure Products

Terug

Welke lampen gebruik je buiten?

Welke lampen gebruik je buiten?

Welke lamp gebruik je buiten? Hoe creëer je sfeer?

Je zit lekker voor de tent, camper of caravan. Thuis onder je overkapping, op je terras of gewoon binnen. Om je favoriete hoekje uit te lichten heb je aan een staande buitenlamp van Luminsky bijvoorbeeld een goede partner. De 'tall Boheme" bijvoorbeeld is een staande buitenlamp die spatwaterdicht is (IP44) en de Poly-Rotan is niet van echt te onderscheiden, maar gaat superlang mee. Er zijn ook Boheme oplaadbare hanglampen en Luminsky tafellampen. Allen van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Bekijk ze hier: Outdoor verlichting van Lumisky » Top Leisure Products « - Top Leisure Products

Voor buitenverlichting is het van belang hoe hoog de IP-waarde van de lamp is. IP staat voor “Ingress Protection”, ofwel de maat waarin de lamp bestendig is tegen het binnendringen van stof en water. Het eerste cijfer geeft aan in welke mate de lamp beschermd is tegen het binnendringen van vaste stoffen, zoals stof en steentjes. Het tweede cijfer geeft de waterdichtheid aan. Hoe hoger het eerste cijfer, hoe beter de lamp beschermd is tegen stof en hoe hoger het laatste cijfer, hoe beter de bescherming is tegen water. De locatie van de buitenverlichting heeft invloed op hoe hoog de IP-waarde ten minste moet zijn.

 • Op hoge beschutte plaatsen wordt minimaal IP23 aangeraden.
 • Op plaatsen rond de voordeur wordt minimaal IP43 aangeraden.
 • Op plaatsen zoals de oprit of dicht tegen de grond wordt minimaal IP44 aangeraden.
 • Op dichter naar de straatkant toe gelegen plaatsen wordt minimaal IP65 aangeraden.
 • Bij grondspots, zoals spots in paden of de oprit wordt minimaal IP67 aangeraden.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Top Leisure Products 9.5 / 10 - 2000 Reviews @ Feedback company
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »