Dopper

Sorteer op:

Geen producten gevonden...

Dopper: Altijd de goedkoopste aanbieding!

De Dopper is het duurzame waterflesje dat actief helpt om minder plastic op de wereld achter te laten. Jaarlijks consumeren we alleen al in Nederland meer dan 500.000 plastic flesjes. Hierdoor komt ook meer plastic in de oceaan terecht. Dit zorgt voor een steeds groter groeiende afvalberg. Dat moest anders, vond ook Top Leisure Products. Daarom kun je hier verschillende Dopper waterflessen bestellen!

Wij bieden al jaren de beste deals aan voor deze luxe waterfles: onze zeer tevreden klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6!

Waarom een Dopper?

Wilt u graag een Dopper kopen? Save the world – drink tap! Dit is nog een slogan waar het merk bij zweert. Doordat veel waterflessen met bronwater gekocht worden die we vervolgens niet hergebruiken, stijgt de hoeveelheid plastic in onze oceanen. Wanneer we overstappen van bronwater naar tapwater – wat overigens net zo lekker, veel goedkoper en overal verkrijgbaar is – reduceren we de plastic afvalberg drastisch. Bovendien heeft Dopper een kraanwaterapp bedacht waar je gratis waterpunten kunt vinden om je fles te vullen!

Andere redenen om te kiezen voor een herbruikbare fles:

 • Altijd een drinkbeker bij je
 • Het merk doneert aan goede doelen (waterprojecten)
 • Verkrijgbaar in zeer fraaie, eigentijdse kleuren
 • Jouw ecologische voetafdruk wordt verkleind
 • Hergebruik plastic: voor een flesje bespaar je 1 liter water en 1 liter olie!

Dus, waarom koop je een Dopper? Simpel: het is een hele makkelijke manier om iets terug te doen voor de planeet! Als jij met het kopen van een flesje iemand anders kan helpen aan schoon drinkwater en tegelijkertijd de plastic afvalberg kan verkleinen, waarom zou je de wereld dan niet helpen?

De Missie

De missie van Dopper is simpel: zorgen dat we ons in de toekomst op dezelfde planeet bevinden. Hoe zien zij dat voor ogen? Door middel van deze 3 cruciale stappen:

 1. Bewustwording Single-Use Plastic

Allereerst doen ze dit door middel van bewustwording. The bottle is the message – dat is de boodschap die het merk uitdraagt in al haar uitingen. En dat is natuurlijk ook precies wat het is: De boodschap zit in het waterflesje. De sleutel tot minder plastic zit in het inzetten op herbruikbare materialen en dat is juist wat Dopper wil bereiken! Door te kiezen voor een herbruikbare waterfles help jij mee aan schonere oceanen en een gezondere wereld.

 1. Aanbieden van duurzame design flessen

Ten tweede gebeurt dit door middel van het aanbieden van duurzame design waterflessen. Door het aanbieden van duurzame drinkflessen stimuleert het bedrijf het hergebruik van plastic in plaats van het probleem te vergroten.

 1. Toegang vergroten tot veilig drinkwater (wereldwijd)

Ten derde door het vergroten van de toegang tot veilig en schoon drinkwater wereldwijd. Een pijler van het bedrijf is natuurlijk het vergroten van het aantal mensen dat toegang heeft tot schoon drinkwater uit de kraan.

Dopper Assortiment

Wij hebben een aantal verschillende producten en accessoires in ons assortiment die wij voor een zeer lage prijs kunnen leveren. Natuurlijk kunt u de herbruikbare waterflessen kopen in diverse kleuren, zoals:

 • Pure White
 • Pacific Blue
 • Blue Lagoon

Maar natuurlijk kun je hier ook de nieuwere kleuren vinden, zoals:

 • Sunshine Splash
 • Sea Green
 • Pink Paradise
 • Hakuna Matata

Bij ons profiteert u altijd van een goedkope en voordelige Dopper aanbieding. Daarnaast profiteer je bij Top Leisure Products van gratis verzending bij bestellingen boven de €30,-. Maak je set compleet en koop de Dopper in meerdere kleuren

Maak uw Dopper drinkfles compleet met accessoires!

Uiteraard zijn Doppers niet compleet zonder de bijbehorende accessoires: drink bijvoorbeeld gemakkelijk kraanwater tijdens het sporten met de "sportcap" (sport dop) of hang de waterfles gemakkelijk aan je backpack met de karabijnhaak ( ook wel carrier genoemd ). Hierdoor heb je deze duurzame drinkfles altijd bij je!

Natuurlijk kun je ook een persoonlijke Dopper laten ontwerpen, bijvoorbeeld voor je bedrijf of met je eigen naam erop (v.a. 60 stuks). De waterflessen zijn niet te vergelijken met huismerk flessen van de Blokker, Bruna of de Hema door de vele opties die de flesjes bieden. Ook het achterliggende verhaal speelt hierbij een zeer belangrijke rol.

Kies voor de Toekomst

Wanneer je voor een duurzame fles gaat, denk je aan de planeet. Jij kunt ook gemakkelijk je eigen bijdrage leveren aan een schonere wereld! Je vult de fles daarnaast ook nog eens met kraanwater. Hierdoor denk je niet alleen aan het milieu, maar bespaar je ook nog eens op plastic waterflesjes uit de winkel. Jaarlijks wordt 5% van de opbrengst gedoneerd aan de dopper foundation om drinkwaterprojecten wereldwijd te ondersteunen.

Kies voor de toekomst: kies een waterfles van Dopper!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »