Sorteer op:

Flextrash. Prullen Afval bak. Opgeruimde Auto en Camper in stijl met de innovatieve afval bak: Flextrash ! Unieke prullen afval bak voor in je auto. Dutch design. Gemaakt van duurzame materialen. Help mee voor een schone wereld!
€22,95
unieke Aktie
Flextrash - Wand Clip bevestiging ( Wallmount ) Bevestig uw Flextrash afval prullenbak aan een wand met deze praktische wandclip. Geschikt voor in de caravan - camper - boot - thuis in b.v. de badkamer - kinderkamer etc. etc.
€4,95 €4,50
unieke Aktie
De Flextrash bags zijn speciaal op maat gemaakt voor FLEXTRASH en passen precies. Je kunt ze gemakkelijk bevestigen door de elastieke rand. Al onze afvalzakken zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Wel zo fijn voor het milieu!
€5,00 €4,50
Flextrash Prullen Afvalbak. Opgeruimde Auto en Camper in stijl met de innovatieve afvalbak: Flextrash ! Unieke prullen afvalbak voor in je auto. Dutch design. Gemaakt van duurzame materialen. Help mee voor een schone wereld!
€22,95
Bij TLP nu met 10% korting. Flextrash Prullen Afvalbak houder. Flextrash ! Unieke prullenbak voor in je auto, camper, kantoor, boot, kantoor op de camping etc. etc. . Dutch design. Gemaakt van duurzame materialen. Help mee voor een schone wereld!
€22,95
unieke Aktie
Flextrash - Set2 Losse "SEAT" Clips om aan de hoofdsteun te bevestigen
€2,95 €2,75