Terug

Produkten ter beschikking gesteld voor de veiling op de Caravana 2014

Produkten ter beschikking gesteld voor de veiling op de Caravana 2014

Ondertaande brief kregen wij kortgeleden. Wij willen hier zeker aan meewerken en hebben dan ook een 4 tal onbreekbare produkten toegezegd. Schenkkan Glazen en Schaal

Onderstaande brief kregen wij kortgeleden. Wij willen hier zeker aan meewerken en hebben dan ook een 4 tal
onbreekbare produkten toegezegd voor de veiling.
Strahl Design+ Schenkkan in Glacier Blue
Strahl Design+ Wijnglazen 2 stuks in Glacier Ble
Strahl Design+ Frisdrank glazen 0.3 ltr. in Glacier Blue
Strahl Da Vinci Salade / Fruitschaal

Geachte exposant,
 
De Caravana 2014 gaat volgende week van start, de start van een nieuw kampeerseizoen is dan een feit!
 
Voor het WTC Expo staat 2014 tevens in het teken van het Ronald McDonaldhuis. Niet alleen de Caravana, maar alle beursproducties van het WTC Expo gaan daar uitgebreid aandacht aan schenken. Dit jaar zal er tijdens alle beurzen een veiling georganiseerd worden om het Ronald McDonaldhuis te steunen. Tijdens de Caravana zal de veiling plaatsvinden op vrijdag 24 januari om 19:00 in de Friezenhal op het centrale horecaterras.
 
Ronald McDonald Huis Friesland
Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In Ronald McDonald Huis Friesland kunnen ouders, broertjes en zusjes van kinderen die in het Medisch Centrum Leeuwarden(MCL) zijn opgenomen logeren. Zo kunnen ze dicht bij elkaar blijven. Het Huis ligt naast het ziekenhuis en heeft goede voorzieningen om de families te helpen. Maar nog lang niet alles is daar voor ze aanwezig, de Caravana wil ze daarbij helpen. Tijdens de Caravana is er veel aandacht van bezoekers en pers, we willen samen met jullie een klein deel van deze aandacht richten op dit goede doel.
 
Graag zouden we jullie willen vragen om een item te doneren, zodat wij deze kunnen veilen. De opbrengst van deze items zal volledig gedoneerd worden aan het Ronald McDonaldhuis Friesland. De veiling zal gecoördineerd worden door de officiële veilingmeester van veilinghuis Ald Fryslan. Te denken valt aan een weekendje weg op uw vakantiepark, kampeeraccessoires, een weekendje weg met een camper, caravan of vouwwagen, een caravan mover mee voor een week, een fietslift, een tent, etc.
 
Uiteraard werkt de Caravana mee om zoveel mogelijk aandacht te schenken met u aan deze actie. Op de website van de Caravana zal uw bedrijfsnaam, logo en donatie gepresenteerd worden. Uiteraard kunt u ook zelf op uw website plaatsen dat u officieel deelneemt aan deze actie, wij zorgen voor de logo’s Caravana en van het Ronald McDonaldhuis Friesland. Mocht u een item willen doneren, stuur dan een email naar Tineke de Jager, email: [email protected] Vermeld u hierbij het item, een afbeelding van het item en uw bedrijfslogo.
 
Graag wensen we veel succes met alle voorbereidingen op de Caravana en we zien uiteraard graag uw reactie op onze actie tegemoet.
 
Met vriendelijke groet,
Best regards,
 
Mirel Bosman
Beursmanager / Exhibition Manager WTC Expo

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »