Terug

Kampeer Award KCK 2015. De no. 1 en no. 2

Kampeer Award KCK 2015. De no. 1 en no. 2

De WakaWaka Power is de winnaar van de ANWB/KCK Kampeer Award 2015. Uit meer dan 40 innovatieve kampeerproducten werd de WakaWaka Power door een deskundige jury met ruime meerderheid gekozen.

Beste kampeeraccessoire 2015 is de WakaWaka Power geworden.

De WakaWaka Power is de winnaar van de ANWB/KCK Kampeer Award 2015. Uit meer dan 40 innovatieve kampeerproducten werd de WakaWaka Power door een deskundige jury met ruime meerderheid gekozen. De WakaWaka is een lampje en een oplader op zonne-energie. Hij brandt wel 100 uur en met de oplader kan de gebruiker een mobieltje in 2 uur opladen. Leverbaar in de kleur Zwart en Geel.

De KCK Kampeer Award is een verkiezing van de beste kampeeraccessoires die in 2015 in de winkel liggen. Het wordt georganiseerd door de Kampeer en Caravan Kampioen. Een jury beoordeelde de inzendingen op gebruiksgemak, prijs/kwaliteit, materiaal, design en innovatie.

De jury over de winnaar: "Het is een hoogwaardig product gemaakt van goede materialen en met een optimale functionaliteit. Er zit ook een duidelijke en belangrijke visie achter. Het is een praktisch hulpmiddel voor elke kampeerder die bij aanschaf van het product ook nog eens een hoger doel dient door het 'buy one = give one' principe. Terwijl je kampeert, help je andere mensen."   

De WakaWaka is een Nederlands product en speciale stichting zorgt ervoor dat voor elk exemplaar dat wordt verkocht, er eentje terecht komt bij mensen in crisisgebieden en ontwikkelingslanden. Daar is vaak gebrek aan elektriciteit en dan kan een WakaWaka het verschil maken.

Naast de winnaar zijn ook de genomineerden van donderdag 8 tot zondag 12 oktober 2014 te zien op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht. Er stonden dus 2 produkten die wij in onze kollektie voeren op de beurs: de Waka Waka Power en de Opvouwbare Waterketel.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »